## **2022 Technology Summit Agenda**

## March 22, 2022

10:30 AM - 4:30 PM (EDT) Total run time: 5 hours

10:30am

Welcome (15 minutes)

10:45am

**Technology Advisory Group Speaker #1** (15 minutes)

Jonathan Singer-Loyola University Chicago

11:00am

Workshop Sessions #1- [break out] (90 minutes)

Teaching with Technology: Optimizing Technology to Transform the Generalist Social Work Curriculum

Marjorie N. Edguer, PhD, LISW-S, LICDC-CS Zoe Breen Wood, MSW, PhD Case Western Reserve University, Cleveland, OH

Using Design-based Practices and e-Simulations to Prepare Students for Telehealth Practices

Samantha N. Wolfe-Taylor, MSW, LCSW Christian K. Deck, MSW, LSW Indiana University, Indianapolis, IN

12:30pm

**Break** (15 minutes)

12:45pm

**Technology Advisory Group Speaker #2** (15 minutes)

Raquel Warley- Mercy College

1:00pm

Workshop Sessions #2- [break out] (90 minutes)

Digital Competence: Social Workers in the Digital World

Lauri Goldkind, PhD Fordham University

New York, NY

Walter LaMendola, PhD University of Denver

Denver, CO

Lea Wolf, LMSW Hunter College, CUNY

Pleasantville, NY

## Social Work Answers the (VIDEO) call: Tele-behavioral Health Use During COVID-19

Brianna Lombardi, MSW, PhD University of North Carolina at Chapel Hill

Chapel Hill, NC

Christopher Thyberg, MSW University of Pittsburgh

Pittsburgh, PA

## Supporting the Virtual Needs of Students and Community through University Partnerships

Susan Elswick, EdD, LCSW, RPT-S

The University of Memphis

Memphis, TN

David Wilkerson, PhD, MSW, LCSW Indiana University

Indianapolis, IN

Sarah Caliboso-Soto, MSW, LCSW University of Southern California

Los Angeles, CA

2:30pm

Break (15 minutes)

2:45pm

**Technology Advisory Group Speaker #3** (15 minutes)

Melanie Sage- University at Buffalo

3:00pm

Don't Share That! Information Literacy for a Healthier Democracy (60 minutes)

Steve David, MSW, LSW

Ohio State University

Columbus, OH

4:00pm

**Conclusion**